ThermoGeniusTM bekroond met de pro-K award 2019

De ThermoGeniusTM-waterwarmtewisselaar werd bij de pro-K-wedstrijd van het Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e.V. bekroond met de pro-K award 2019.

Met de pro-K award worden elk jaar de beste consumentenproducten van kunststof onderscheiden vanwege hun uitstekende producteigenschappen. Belangrijke criteria voor een onderscheiding zijn innovatie, productdesign en vooral functionaliteit.

De pro-K award staat voor kwaliteit in kunststof en is de enige wedstrijd die uitsluitend kunststof producten onderscheidt. De onderscheidingen worden uitgereikt door een eersteklas, onafhankelijke jury van experts.

In 1979 lanceerde het pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e.V. de branchewedstrijd voor consumentenproducten van kunststof en begon daarmee de verschillende mogelijkheden van het materiaal in de schijnwerpers te zetten.

Bij de pro-K award 2019 werden in 10 categorieën in totaal 19 consumentenproducten van kunststof onderscheiden, waaronder ook producten van Gardena en Kärcher. Van kantoorbenodigdheden en huishoudelijke producten tot speelgoed, de winnaars weerspiegelen de verscheidenheid aan toepassingen van kunststoffen.

De prijs werd op 10 januari 2019 in het kader van de pro-K award night in Frankfurt uitgereikt.